Kysymys:
Korkealaatuinen hiekkapaperi terävöittää v-taltta
Jance
2015-03-17 22:05:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

V-taltta on hieman vaikea teroittaa. V: n sisäosaa on minulle erityisen vaikea saada. Olen lukenut, että voit todella käyttää erittäin korkealaatuista hiekkapaperia, vaikka olenkin hieman skeptinen tekemässä tätä. Onko kukaan koskaan kokeillut tätä, ja jos on, toimiiko se?

Kaksi vastused:
#1
+6
BrownRedHawk
2015-03-17 22:11:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen teroittanut vastaavia työkaluja. Koskaan harvoin koskaan harjan sisempää leikkauspintaa lukuun ottamatta mahdollisten poisto- ja purseiden poistamista. Teen tämän tyypillisesti pienellä litteällä viilalla. Uskon, että niitä kutsutaan jalokivikauppatiedostoiksi, ja ne saapuivat rotupäällystettyihin ja muotoisiin tiedostoihini erityisesti tätä tarkoitusta varten. Vaikka kiinnitettäisiin hiekkapaperia metalliviivaan tai lasilevyyn, on vaikea varmistaa tasainen muotoilu / teroitus hiekkapaperin hieman epätasaisen tekstuurin vuoksi. Käytin kerran hiontapaperia (nuorena teini-ikäisenä) turhaan yrittäessäsi teroittaa joitain työkaluja, jotka tarvitsivat nopeasti ammattimaista teroitusta. En voi ehdottaa sitä.

Tee pieni sijoitus hienoihin, hienoihin, pieniin tiedostoihin purseiden poistoa varten ja teroita viiste kuten muutkin työkalut.

#2
+4
ewm
2015-03-18 02:55:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Perinteinen vastaus on käyttää liukukiviä terävöittämään sisustusta 'v'. Kuten jo mainitut tiedostot toimivat, ja jos olet utelias käyttämään hiekkapaperia (tunnetaan myös nimellä pelottava terävä menetelmä), voit luoda pienen puuliuskan, joka sopii 'v': n sisämuotoon, ja liimata siihen hiekkapaperia . Nyt voit käyttää tätä hiekkapaperilohkoa terävöittämään sisustusta.

Unohdin lisätä, olen käyttänyt hiekkapaperimenetelmää. Myöhemmin elämässäni ostin slipstoneja, jotka sopivat talttoihini ja käyttävät niitä nyt. Molemmat menetelmät toimivat, olen myös tehnyt saman sarjan muotoiltuja puukappaleita ja liimattu niihin nahkaa ripustamista varten.
Voit [muokata] vastaustasi, jos haluat lisätä tietoja.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...