Kysymys:
Ovatko niitit, joita käytetään puun merkitsemiseen DIY-myymälässä, turvallisia?
James Jenkins
2015-03-18 01:53:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paikallisten DIY-myymälöiden nykyinen suuntaus on nitoa tarra puun perään hinnoittelua varten. Vedän nämä yleensä ulos liu'uttamalla ruuvimeisselin kärjen puun ja niitin väliin ja vetämällä sen ulos, "yleensä" ollessa avainsana.

Repin paljon puuta vaadittuun kokoon, joten kerran niitti on puussa, kun se menee sahan läpi. Ovatko nämä sahanteräksi tarkoitetut niitit turvallisia (kuten eivät vahingoita terää tai ME: tä)? Jos ei, mikä on paras työkalu hintakatkosten poistamiseksi puun takapuolelta?

Kaksi vastused:
#1
+9
bowlturner
2015-03-18 02:01:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

No, suurin osa niiteistä ei ole kovin pitkiä, joten jos et vain nippaa kärkeä, sinun ei tarvitse huolehtia niistä.

Vaikka ne eivät kuitenkaan tekisi paljoakaan terä, (vaikka en sanoisi, että ne ovat 'hyviä' sille), ne voivat olla vaarallisia sinulle, jos leikkaat riittävän lähellä reunaa, johon niitti saatetaan leikata. Siinä tapauksessa siitä voi tulla pieni terävä ammus, joten sen poistaminen olisi hyvä idea. Käytän yleensä ruuvimeisseleitä ja / tai pihtejä.

Pelkoni on mahdollisuus, että he nipistävät höyläveitsiäni, joten vedän ne aina ulos. Suosittu menetelmäni ovat myös pihdit.
#2
+6
drs
2015-03-18 17:21:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei kuulosta siltä, ​​että tämä pätee sinulle, mutta niitit ovat ongelma, jos sinulla on SawStop-pöytäsaha. Tämän teräsahan avulla, jos terä joutuu kosketuksiin minkä tahansa metallin kanssa, pysäytysmekanismi syttyy ja terä ja jarrupesä on vaihdettava.

Etkö ole varma, onko totta, jos metalli on pieni ja eristetty, mutta parempi olla vaarantamatta sitä ... Minusta käy ilmi, että pitäisi olla jotain, joka toimii toimiston niittienpoistolaitteiden laajennettuna versiona ...
Kosketus katkaistavaan puun katkokuoreen ei saisi laukaista SawStop-jarrua. Tässä on [video kaverista, joka leikkaa naulan läpi] (https://youtu.be/rnlTGndRi38?t=1m54s) pysäyttämättä sahaa.
Mielenkiintoista. Olin puukaupan jäsen, joka varoitti puun niitteistä ja nauloista, kun käytin sahan pysäyttimiä. He sanoivat, että puun metallien takia oli aktivoitu useita sahan pysäyttimiä, mutta en koskaan nähnyt sitä itse.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...