Kysymys:
Turvallisuus työskenneltäessä Tasmanian Blackwood
Monty Wild
2015-03-18 03:53:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuullut, että Tasmanian Blackwoodissa on myrkyllisiä sahanpuruja. Kuinka myrkyllinen tämä sahanpuru on ja mitkä varotoimet on tehtävä sen kanssa työskenneltäessä?

Sivustolla http://www.wood-database.com/wood-articles/wood-allergies-and-toxicity Australian Blackwood (sama asia) saa kaksi neljästä tähdestä!
Kaksi vastused:
#1
+7
bowlturner
2015-03-18 18:17:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sahajauho on yleensä erittäin haitallista terveydellesi. Pienemmistä ympärillä kelluvista paloista (varsinkin hionta) tulee pieniä hiukkasia, jotka toimivat aivan kuten asbesti, ne voivat päästä alveoleihin ja vahingoittaa niitä. Joten on hyvä syy omistaa pölynaamari ja / tai hyvä pölynkeräysjärjestelmä.

Monissa metsissä on myrkyllisyyttä sahanpurun fyysisen vaaran lisäksi. Yleensä mitä tummempi tai aromaattisempi puu on, sitä enemmän kemikaaleja voi reagoida kehosi kanssa. Pähkinä on täynnä luonnollisia rikkakasvien torjunta-aineita, eivätkä ne tee keholle hyvää. Jotkut ovat vain allergisia reaktioita, joten jotkut ihmiset kärsivät ja toiset eivät.

Saksanpähkinällä ja Blackwoodillasi on molemmilla 2 tähtiluokitus puutietokannan mukaan linkki saltface, joka on lisätty kommentteihin. Kun olen käyttänyt saksanpähkinää, olisin erittäin epäröivä käyttämään 3 tai 4 tähden puuta ilman erittäin hyviä varotoimia!

Kun olet käyttänyt kolmen tähden puuta (katso vastaukseni), olet oikeassa: Se on melko karkea, enkä koskaan tee sitä enää. Mutta! Minun on ensin päästävä eroon varastostani;) Isoisäni sanoi, että näytin ebolatyöläiseltä, kun tulin kauppaan.
@DanielBall ya. Luin sen, sain minut kuristumaan. (Minä annoin sinulle +1) :)
#2
+4
Daniel B.
2015-03-22 17:08:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On mahdotonta sanoa. Saatat olla allerginen puulle, jota toinen henkilö ei ole. Useimmissa metsissä ne ovat vain lieviä ärsyttäviä aineita. Saksanpähkinä ei häiritse minua esimerkiksi, mutta Wenge saa minut puhkeamaan kamala ihottuma, joka muistuttaa viikkoja kestävää myrkkyä muratti. Käytä vähintään pölynaamaria mihin tahansa puuhun. Sain niin huonosti wengellä, että käytän 3 m: n kokokasvohengityssuojainta ja tyvek-huppuista neopreenikäsineitä. Et voi tietää, ennen kuin olet alttiina, ja säädä suojavarusteesi vastaavasti, jos sinulla on reaktio. Huomaa, että jotkut metsät eivät välttämättä aiheuta reaktiota ensimmäisellä altistuksella, mutta heikkenevät asteittain, sitä enemmän työskentelet heidän kanssaan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...