Kysymys:
Silmiensuoja joku, joka ei käytä silmälaseja?
Jasper
2015-03-19 00:37:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näen hyvin ilman silmälaseja tai piilolinssejä.

Minkä tyyppiset silmäsuojaimet ovat käteviä, tarjoavat hyvän suojan eivätkä aiheuta sumunäköä?

Oletan tarvitsevani suojaa sekä näkemältäni (silmäni edessä) että sivuilta syrjiviltä. Kierrettävät suojalasit (jopa ilmanvaihtoaukoilla) sumusivat ja estävät minua näkemästä mitä työskentelen.

lämmitä suojalaseja ennen niiden käyttämistä
Yksi ystäväni yliopistossa vitsaili aina, että hänellä oli "turvakontaktit". Minulla ei ole ollut paljon onnea yritettäessä jäljittää häntä viime vuosina, mutta toivon, että hänellä on vielä molemmat silmät.
Kaksi vastused:
#1
+9
BrownRedHawk
2015-03-19 00:44:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Esitän kaksi ehdotusta:

  1. Tiiviit, OSHA: n hyväksymät, polykarbonaattiset lasit. Ne näyttävät samanlaisilta kuin Oakley-väärennetyt aurinkolasit, jotka ostin typerästi lapsena. Ne ovat yllättävän mukavia verrattuna suojalasiin.

  2. Jos sinulla on suojalaseja, mutta et pidä huurtumisesta, kokeile 'Defogging Liquid / wipe'. Niitä on saatavana helposti, ja niillä on usein valtava ero näkyvyydessäsi.

Henkilökohtaisesti pidän parempana polykarbonaatista, koska mielestäni sillä on taipumus luonnollisesti sumua vähemmän. Sanon, että minun 'Stealth Safety' -brändilaboratoriosini muodostavat korkeakoulun edelleen ja ovat erittäin mukavia erittäin tuuletuksella. 35-55 dollaria he eivät kuitenkaan ole yhtä helppoja lompakossa.

Ne voivat myös olla varjostettuja tai vain kirkkaita UV-suojauksella ulkokäyttöön. Erittäin mukava.
#2
+4
FreeMan
2015-03-19 00:56:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tiedän, että tietyt tuotesuositukset eivät ole sopivia, joten käytän näitä esimerkkinä tyypistä:

Olen huomannut tämän tyylin olevan erittäin mukava ja huurtumaton. Käytän niitä usein talossa huomaamatta, että ne ovat yhä kasvoillani.

Huomaan, että tämä tuotemerkki on yleensä "lompakon kevyt" paikallisessa iso-box-myymälässä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...