Kysymys:
Mikä on tärkeämpää naulaimen tai kynsien laatu pneumaattisella naulaimella?
James Jenkins
2015-03-18 16:02:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitsin / halusin pienen pneumaattisen naulaimen pienen puurakenteen kokoamiseen. Ostin halpa naulaimen ja kynnet paikallisesta edullisesta myymälästä ja huomasin, että kynnet olivat usein jumissa. Muutamassa yrityksessä kynsilakka muuttui käyttökelvottomaksi kynsien juuttumisen aiheuttamilta vaurioilta.

Kävin DIY-laatikkokaupassa ja ostin laadukkaita ( tein ensin tutkimusta ensin ) kynsi- ja laadukkaita kynsiä. . Tämä toimii hyvin, ja olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. Mutta ihmettelen, onko minun todella ostettava kallis naulain ja kalliit kynnet.

Oliko ongelma naulain tai kynnet? Voisinko luotettavasti käyttää halpoja kynsiä kalliissa naulaimessa vai voinko luotettavasti käyttää kalliita kynsiä edullisessa naulaimessa? Onko sekä naulaimen että kynsien oltava laadukkaita?

En käytä tarpeeksi naulaajia antamaan laadukas vastaus, mutta mielestäni et koskaan mene pieleen ostamalla laadukkaita työkaluja. Laadukkaiden naulaajien tulisi pystyä käsittelemään huonolaatuisia kynsiä kohtuullisen hyvin, mutta ...
üks vastaus:
#1
+5
Doresoom
2015-03-19 19:54:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tukkeutumiseen liittyvä laatu

Paras vastaus tähän kysymykseen olisi suorittaa kokeilu ja ilmoittaa eri kynsityyppisten ja erilaisten kynsien tukosmäärät. .

Koska useimmilla käyttäjillä ei kuitenkaan todennäköisesti ole käytettävissään useita laadukkaita kynsiaseita, voin kertoa kokemukseni, joka minulla on ollut keskitason laadullisilla Hitachilla 18-mittari Brad-naulain. Ehkä muut voivat haketella, jos heillä on korkealaatuinen tai huonolaatuisempi naulain ja voimme vastata täydelliseen vastaukseen.

Ostan yleensä halvimmat kynnet, jotka löydän suuresta laatikkokaupasta, ja minulla ei ole koskaan ollut keskitason laadukkaita kynsinauhoja. Käytän pääasiassa Porter Cable- ja Hitachi-nauloja, joiden pituudet vaihtelevat, 3/4 "- 2".

Insinöörin näkökulmasta odotan, että itse naulapistooli on suurin tekijä juuttumisen estämisessä. Muuttujia ovat:

  • Syötteen ja kiinnittimien yhdenmukaisuus lehdessä. Jos naulain sijoittaa seuraavan kiinnittimen joka kerta eri kohtaan käyttöpään alla, sinulla on todennäköisesti tukos. Laadukkaampien naulapistoolien tulisi olla parempia.
  • Komponenttien toleranssit. Kaikki naulapistoolin liikkuvat osat tulisi suunnitella ja valmistaa liukumaan tasaisesti ilman häiriöitä. Halvemmalla laatupistoolilla voi olla työstövirheitä tai löyhempi sovitus komponenttien välillä, mikä voi johtaa tukokseen.

Kiinnittimille tärkein näkökohta olisi tasaisuus. Jos naulapistooli on suunniteltu tietyn kokoiselle kiinnittimelle ja heikkolaatuiset naulat eivät ole tämän mallin mukaisia, koet enemmän tukoksia.

Laatu suhteessa muihin tekijöihin vahva>

Tukokseton toiminta ei ole ainoa laatuun vaikuttava tekijä. Muita ovat:

  • johdonmukainen syvyyden säätö. Tähän voi vaikuttaa hieman kiinnittimien lajittelussa käytetty liima, mutta suurin tekijä on naulaajan laatu.
  • Mar-free-toiminta. Kaikkein mukavimmissa naulapistooleissa on kenkä turvamekanisminsa päällä, jotta se ei merkitse tai naarmuta työkappaletta.
  • Ergonomia ja vähentää käyttäjän väsymistä. Korkealaatuisemmat työkalut suunnitellaan ajelemaan ylimääräinen paino ja helpottamaan käyttäjän työskentelyä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...