Kysymys:
Kuinka sinetöidään vaneriliitokset tehokkaasti ulkokäyttöön?
McGafter
2015-03-18 14:06:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on tämä linna puutarhassani rakennettu vanerista. Ongelmana on, että se vuotaa jatkuvasti. Olen kokeillut silikonia, joka ei kestä, ja myös ikkunatiivistettä, mutta koska vaneri laajenee ja supistuu, se päästää myös veden läpi.

Kyseinen liitos on vaakasuora lankku, joka yhdistää pystysuoran. keskellä. Joten se on lattia, joka liitetään seinään.

Kun sanot "linna", tarkoitatko kuin linnoituksen / puutalon kaltaista rakennetta? Onko sinulla kuvia?
Valokuva tai kaavio olisi erittäin hyödyllinen.
Kolme vastused:
#1
+9
ratchet freak
2015-03-18 15:33:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluat asentaa sivuraiteen, lisätä pohjimmiltaan materiaalikerroksen, joka karkottaa veden pois vanerista.

Voit aloittaa käärimällä sen muoviin kääre ja naulaa sitten puiset vyöruusut seinälle. Aloita alhaalta ja peitä ne päällekkäin.

#2
+8
David
2015-03-18 19:53:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakensin aikoinaan paljon puupurjehdusprojekteja, eli kansilaatikoita pelastusliiveille, luukkuille jne. Milloin tahansa kaksi lautaa liitettiin, käytin uraa koko pituudelta ja täytin aukon (jos sellainen oli olemassa kaareva luukun suojus) 3M 5200 -tiivisteellä. Epoksia käytetään laajasti veneilyprojekteissa, jotka ovat melkein aina ulkoprojekteja voimakkaassa auringonvalossa. Lasikuitujen käyttö reunanivelten yli pitää myös veden poissa.

#3
+3
rob
2015-06-24 22:46:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ilman valokuvaa on hieman vaikeaa olla täysin varma ongelmastasi, mutta yritän kattaa ne, jotka mielestäni soveltuvat tilanteeseesi.

Kuulostaa siltä, ​​että rakensit lattiasi , sitten löi seinät lattian päälle, ja kaikki sateet, jotka tarttuvat lattian reunaan, imeytyvät seinän alle. Riippumatta siitä, minkä ratkaisun valitset, sinun on pidettävä mielessä, että on aina hyvä kallistaa mikä tahansa vaakasuora ulkopinta (vaikka vain vähänkin), jotta se voi vuodattaa vettä sen sijaan, että se antaisi uima-altaan.

Oma Ensinnäkin on sanottava, että sinun olisi pitänyt sen sijaan asentaa seinäkehykset lattian reunaan, sitten asentaa vaneri ulkopuolelle, jotta levyn pohja ulottuu lattian yläosan alle ja mieluiten lattian pohjan alle. lattia. Tämä luo tiputusreunan, joten vesi seuraa seinää lattiapinnan alla eikä vesi voi tunkeutua rakenteeseen. Jos vanerisi ei ulotu lattian pohjan ohi, voit asentaa alumiinisen vilkkuvan veden kuljettamiseksi lattian alapuolelle.

Liitos on vaakasuora lankku, joka yhdistää pystysuoran majatalon keskeltä . Joten se on lattia, joka liitetään seinään.

Jälleen, ilman kuvaa en voi olla varma, mikä ongelmasi on, mutta tämä kommentti saa minut ajattelemaan, että puolet lattiasta on rakenteen sisällä. ja toinen puoli on rakenteen ulkopuolella, kuten kuistilla. Mahdollinen ratkaisu tässä tapauksessa on kehystää seinä ja asentaa suorakulmainen vilkkuva lattia lattiaan, jossa seinäkehys ja lattia kohtaavat. Tiivistä tai muuten tiivistä se lattiaan ja kiinnitä sitten vanerivaippa seinään niin, että se peittää vilkkumisen pystysuoran osan, mutta ei ulotu kokonaan lattiaan. Tämä antaa sen liukua ylös ja alas vuodenaikojen kanssa ja estää pohjaa imemästä yhdistettyä vettä lattialle ja mätänemästä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...