Kysymys:
Kuinka tunnistan sovellukselleni sopivan kokoisen kiinnittimen?
Wilco
2015-03-17 23:06:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löydän itseni usein arvaavan sen perusteella, mitä minulla on käytettävissä. Onko olemassa objektiivisia ohjeita oikean koon valitsemiseksi? Ajattelen yleensä kolmea ominaisuutta:

  • Pituus

    Pituus on todennäköisesti silmämunan helpompi ulottuvuus, mutta kuvittelen siellä on jonkinlainen logiikka, jota voisin soveltaa olemaan johdonmukaisempi.

  • Halkaisija

    Halkaisija on vaikeampaa. Yleensä tartuntalujuus saavutetaan parhaiten lisäämällä reiän syvyyttä (+ kiinnittimen pituus), mikä tarkoittaa, että pitkä laiha ruuvi pitää tiukemmin kuin rasvainen lyhyt (edellyttäen, ettemme mene äärimmäisyyksiin). Paras arvaukseni on käyttää paksumpia ruuveja, kun tarvitaan leikkauskestävyyttä, jolloin työkappaleen paino tai käyttötapa johtaa sivuttaisvoimaan ruuveja vastaan. Mutta jälleen kerran, teen aina parhaani.

  • Langankorkeus / syvyys

    Tämä on helppoa korkealla tasolla . Kovemmat metsät tarvitsevat kapeamman lankavälin, pehmeämmät puut tarvitsevat leveämmän langankorkeuden (ja syvemmät langat). Yleensä minulla on vain kaksi vaihtoehtoa (joskus vähemmän), mutta ehkä kaikilla puulajeilla on ihanteellinen lankaprofiili.

Mutta oikeastaan ​​tämä kaikki johtuu vieraanvaraisuudesta, jonka olen jo tehdä. Entä objektiivisemmat mittarit, jotka voisin laittaa huijausarkille jonnekin kauppaani (tai vielä parempaa, mitä muistan)?

üks vastaus:
#1
+8
Joe
2015-03-17 23:17:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi tärkeä asia, joka sinun tulisi ottaa huomioon, on painon tukema paino. Suurin osa valmistajista julkaisee painon / kuormituksen taulukot pikakiekkoilleen, kuten Quik Driven taulukon. Se antaa Fastnerin eri vahvuudet. Sinun tulisi sitten laskea, kuinka paljon voimaa tarvitset - esimerkiksi sinulla on kansi, joka on riittävän suuri, jotta 10 ihmistä voi seisoa, plus ehkä 100 kiloa puutavaraa; varmista, että pikakiinnikkeet (numero plus yksilöllinen vahvuus) tukevat vähintään 2500 kiloa. (Kansille, kuvittelen, että paikallinen koodi kertoo sinulle, kuinka paljon oletetaan, mutta muuhun käyttöön, kuten tuoleihin tai pöytiin, voit yleensä selvittää sen.)

Jos kuormitusvoimasi viittaa pidempään tai paksumpaan kiinnittimeen kuin projektisi sallii, saatat tarvita enemmän kiinnittimiä ja / tai korkealaatuisempia kiinnikkeitä, jotka kestävät paremmin rasituksia; tai harkitse eri mallia.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...