Kysymys:
Mikä on "valkoinen puu"?
James Jenkins
2015-03-18 02:18:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aikaisemmin kävin puutavarakaupassa, halpa pehmeä puu oli Pine. Nyt he kutsuvat sitä "valkoiseksi puuksi", mikä tarkalleen on "valkoinen puu", en muista koskaan kuulleeni puulajia tällä nimellä.

Vaikuttaa siltä, ​​että on painettu yhteen useita arkkeja. Erittäin jäykkä, neliömäinen ja helppo työskennellä, mutta ei viimeistelyvalmiita puuviljaviilua.
Kuusi vastused:
#1
+13
saltface
2015-03-18 02:30:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valkoinen puu on halpaa, raakaa puuta, jota on saatavana kotikeskuksista, ja se vaihtelee alueittain. Täällä Arizonassa se on valkoista mäntyä.

Pelkän selvennyksen vuoksi näyttää siltä, ​​että vastaat kysymykseen: "Mikä laji on halpa pehmeä puu?" ei "Mikä on valkoinen puu?" Olenko oikeassa?
Ei aivan. Home Depotissa heillä on valkoinen mänty, joka on merkitty valkoiseksi puuksi. Oletan, että valkoisen puun määritelmä vaihtelee sijainnin mukaan.
#2
+10
bowlturner
2015-03-18 06:20:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Epäilen, että halpa puu on melko valkoinen. 'Valkoinen puu' ei ole laji. Se on todennäköisesti mänty, mutta teoriassa se voi olla balsamia tai haapaa tai joukko muita.

Katsoin vähän, ja se vahvisti lähinnä sen. Se voi olla mikä tahansa monista lajeista, jotka kaikki ovat melko 'valkoisia' ja niissä on vähän vahvaa viljaa.

Olen nähnyt Aspenia useita kertoja omassa mittapuun osassaan, mutta olen nähnyt myös White Woodia vastaavasti. En ole varma, käytetäänkö näitä nimityksiä keskenään vai onko joissakin myymälöissä Aspen ja sitten 'White Wood' erikseen.
#3
+8
Damon
2015-03-18 20:22:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on tahallisen tulppaanipuun nimen tahallista väärinkäyttöä. Valkoinen puu on Liriodendron tulipifera, melko arvokas lehtipuu (joka ei hauskasti ole ollenkaan valkoinen).

sateenvarjo termi "valkoinen puu". Toisin sanoen saat kaiken mitä tapahtuu ja on halvinta, mutta kuulostaa siltä, ​​että ostat jotain arvokasta.
Linkittämäsi artikkeli kuvaa tulppaanipuuta halvalla ja jatkaa: "Tulppaanipuu on jossakin määrin ottanut paikkansa valkoisen männyn parempien ominaisuuksien puutteen aikana."
(Täytyy myöntää, että en edes lukenut linkitettyä Wiki-artikkelia olettaen, että se olisi tarkka). Sanotaan, että tämä lainaus on vaikuttanut minua vakavasti. Whitewoodin hinta on tässä verrattavissa saksanpähkinään, joten ei aivan huipulla vaan pikemminkin ylemmässä hintaluokassa. Se on puu, jota käytät esimerkiksi veitsen pitoon. Valkoinen mänty on toisaalta melko halvin paska, jonka saat. Aineisto, jota käytät puutarhasi työkaluhyllyn rakentamiseen.
Wiki-sivu väittää, että tulppaanipuuta (American Whitewood) käytettiin talon ja navetan kynnyksiin. Muut lähteet väittävät, että se ei ollut riittävän säänkestävä, mutta hyvin sisätiloihin - ja sitä käytettiin myös pakkaamiseen jne. Löysin myös väitteitä, että nimeä "American Whitewood" käytettiin joskus magnolia grandiflora tai m. acuminata. (Minulla ei ole aavistustakaan, mikä näistä asioista on totta, itse.) Männyn suhteen voimme todennäköisesti olla yhtä mieltä siitä, että on olemassa monenlaisia ​​ominaisuuksia, joita voit saada, työkaluhyllystä portaisiin ja (yleiseen) huonekalujen laatuun.
#4
+6
Steven
2015-03-18 18:18:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kanadassa joka tapauksessa sitä kutsutaan myös nimellä SPF - kuusi, mänty, kuusi, jota käytetään mittasuhteisena puutavarana.

#5
+3
RedGrittyBrick
2015-03-20 04:45:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Valkopuun" tai "Valkopuun" merkitys voi vaihdella alueittain.

Esimerkiksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa se tarkoittaa yleensä puuta, joka on tarkoitettu ensisijaisesti "ensikorjaukseen", missä se ei ole olla näkyvissä, kun työ on valmis.

Laji riippuu todennäköisesti alueesta saatavista, mutta niihin voi sisältyä kuusia, Douglas Firea, mäntyä ja niin edelleen. Kuusi näyttää olevan yleisintä Isossa-Britanniassa.

Ja tehdä siitä vieläkin hämmentävämpi: Skandinaviassa havupuu on kuusta ja mänty mäntyä
#6
+2
Jim DeStefano
2017-01-08 22:09:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Uudessa-Seelannissa kasvatetaan nopeasti kasvavaa mäntylajia, nimeltään radiata mänty, jota Home Depot myy. Joskus ne merkitsevät väärin valkoista mäntyä, mutta eivät itäistä valkoista mäntyä. Nyt he kutsuvat sitä valkoiseksi puuksi.

Vaikka kasvanut Uudessa-Seelannissa ja Tasmaniassa, radiata-mänty on kotoisin Pohjois-Amerikasta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...