Kysymys:
Miksi minun pitäisi välttää neljäsosan sahatavaran kuoppalohkon käyttöä?
Doresoom
2015-03-17 22:37:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Otsikko tiivistää kaiken. Miksi kannattaa välttää neljännestä sahattua puutavaraa?

jos ostat laajemman laudan ja leikkaat kuopan molemmat puolet, sinulla on mukavaa neljänneksestä sahatavaraa
üks vastaus:
#1
+12
saltface
2015-03-17 23:03:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kuori on se, mikä on jäljellä ajasta, jolloin puu oli vain poika. Se on pehmeää ja heikkoa. Sen käyttö puunjalostuksessa olisi kuin tehdä jotain pensaasta. Kun kuoppa paljastuu levyn kahdelle pinnalle, se usein murtuu ja putoaa.

Se on myös stressin alla. Jos katsot 4x4-pylväitä HD: ssä tai Lowesissa, huomaat, että monilla heistä on jako, joka kulkee kuvapuoli alaspäin. Jos aiot tehdä jotain, joka sisältää kuopan (kutsutaan "boxed heart"), voit tehdä leikkauksen, joka jäljittelee tätä halkaisua ja vähentää jännitystä. Japanilaiset puutyöntekijät haluavat tehdä tämän leikkauksen ja laittaa sitten pala havupuuta peittämään sen.

Hyvä tietää, koska pelastit minut vain naiivisti käyttämästä pith-osaa seuraavassa projektissani!
Olen kiinnostunut japanilaisesta käytöstä. Minun on tutkittava ... TAKAISIN KIRJASTOON!
"KIRJASTO" sanoo kaveri Internetissä? :)
"KIRJASTO" yhtyy tähän kaveriin. Älä luota mihinkään toisen maailmansodan jälkeen kirjoitettuun keskustellessasi tekniikasta. Kun on todella ymmärrettävä, miten puu liikkuu ja laskeutuu, älä luota mihinkään sisällissodan jälkeen kirjoitettuun.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...