Kysymys:
Kuinka voin tallentaa sahanterät?
ratchet freak
2015-03-17 21:04:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun vaihdan sahanterän toiseen, minulla on iso vanteen terävä hammastettu metalli.

Kuinka voin tallentaa tämän turvallisesti.

Kolme vastused:
#1
+16
dfife
2015-03-17 21:06:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit "tiivistää" ne paljon pienemmiksi vanteiksi (katso http://www.woodmagazine.com/woodworking-tips/techniques/skills/folding-bandsaw-blades-simple-as-one-two- kolme /). Se nostaa sen noin kolmasosaan koosta ja voidaan säilyttää laatikossa.

Sivulta:

Pidä terää edessäsi yhdellä kädellä pitäen hampaat poispäin sinusta. Käytä käsineitä, jos sinulla on yksi kätevä. Aseta jalka silmukan sisään ja astu terän päälle ja kiinnitä se tukevasti lattiaan. Pyöritä ja laske kättäsi samanaikaisesti samalla kun pidät terän yläosaa. Siihen mennessä, kun kätesi tekee kolme neljäsosaa yhdestä täydestä kierroksesta, terä on pudonnut kolmeen kelaan.

From Woodworking Magazine

Joskus auttaa kiinnittämään terän kiertositeillä siten, että se pysyy rengastetussa kelassa, joten se ei napsahda täysikokoisiksi.
Käytän salaattisidoksia (lankalangat tai tarranauhat) pitämään taitettuja kelojani yhdessä.
Verkossa on hyviä videoita, jotka osoittavat, miten tämä tehdään, mukaan lukien sahan kokoinen terä. Sillä on paljon järkevämpää sen nähtyään ja vielä enemmän sen tekemisen jälkeen kerran tai kahdesti.
Lisäisin, että sinun tulisi laittaa terä jalkasi kaareen. Et todellakaan halua astua siihen ja vaurioittaa hampaita kyseisessä segmentissä. Kaari pitää terän hienosti ja vähemmän vaaraa terän vahingoittumisesta.
#2
+4
ratchet freak
2015-03-17 21:27:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ne voidaan ripustaa poikkeavaan kulmaan.

Ihannetapauksessa kaarevalla kanavalla varustettuun puupalaan terä lepää, jotta se ei taivu.

Sitä minä teen.
#3
+2
BrownRedHawk
2015-03-17 21:07:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Useimmiten ne voidaan kiertää toistensa päälle ja silmukat, jos olet varovainen. Kierrän varovasti lankalangan pitämään ne kunnossa. Sitten voit ripustaa ne vähemmän ongelmilla.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...