Kysymys:
Ruostuvat kynnet tarkoituksella
Matt
2015-03-18 08:23:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos rakennan esimerkiksi viinitelineitä, käytän kuormalavapuuta. En halua, että hienot kiiltävät ruuvit kiinnittävät huomion pois kappaleesta.

Tällä hetkellä teen hiekkaa päältä ja jätän sen veteen.

Voitko miettiä nopeaa tapaa ruostuttaa ruuvia tai kenties jotain muuta ideaa, joka voisi ruskistaa sen (maalaamatta)

Näen tämän olevan aiheen ulkopuolella, mutta sen arvoista.

Muista myös, että nauloja, kuten ruuveja, on saatavana koristeellisina väreinä. Toisaalta naulojen käyttötapa voi vahingoittaa pintaa. Ratkaisumme äskettäisessä projektissa oli käyttää mustapintaisia ​​trimmauspään ruuveja; ne ovat melkein yhtä pieniä kuin viimeistelykynnet, niillä on taipumus uppoutua itseensä, ja tumma väri tekee niistä vähemmän havaittavissa, jos haluat jättää ne alttiiksi (mitä tein, koska tämä oli jotain, joka on ehkä avattava huoltoa varten).
Kolme vastused:
#1
+11
ewm
2015-03-18 18:38:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Metallipatinat ovat itselleen koko taide. Olen käyttänyt ammoniakkia messinkiin, tehnyt tahroja etikalla ja niin edelleen. Kuvanveistäjät viettävät paljon aikaa tähän aiheeseen.

Olettaen, että kynnet sisältävät rautaa, yrität muodostaa rautaoksidia, mustaa 'ruostetta' (toisin kuin oranssi ruoste, rautaoksidi). Lähes mikä tahansa happo tekee tempun. Etikkahappo (etikka) ja valkaisuainetta ovat erittäin tehokkaita - huomioi savut; ne ovat vaarallisia. Voit myös ostaa esisekoitettua suolakurkkua. Niitä on monia, suosittelen http://www.jaxchemicals.com/, jos haluat mennä sinne. He myyvät silitysrautaa, terästä ja nikkeliä mustetta (muun muassa).

Muista myös, että kynsien lämmittäminen soihdulla tai vastaavalla liekillä muuttaa myös väriä, mikä on nopeaa ja halpa polku.

Jos sinulla on hiomakone, kynsien pään hiominen voi ylikuumentaa metallia ja muuttaa sen väriä. Ilmeisesti tämä jättää jälkiä. Voit käyttää vasaraa (jahtaavaa vasaraa, jos sinusta tuntuu hienolta) muuttaa kynsien tekstuuria menettämättä patinaa. Osta tämä menetelmä, joten voit luoda kynnet, jotka näyttävät käsintehtyiltä nopeasti.

Tämä on hyvin pyöristetty vastaus, koska se tarjosi monenlaisen ratkaisun ja ekstrapoloi alkuperäisen aikomukseni ruostuttaa metallia.
#2
+7
dfife
2015-03-18 09:45:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit liottaa sen etikkaan. Tiedän, että teräsvilla liukenee etikkaan ja ruostuu kokonaan.

Kokeilen etikkaa ja näen kuinka se menee. Kiitos
#3
+4
BrownRedHawk
2015-03-18 17:10:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos etsit patinaa / pimeyttä, toisin kuin oranssi-ruosteinen väri, ruokasooda toimii hyvin. Jos haluat lukita tämän värin, nopea matka 450F uuniin tekee temppun hienosti.

Toinen vankka ehdotus. Vanha leivänpaahdin toimisi hienosti tähän.
Rakastan alistaa eläkkeellä (ruokaa varten) leivänpaahdin kaikenlaisiin lämpöön liittyviin projekteihin. Ne ovat yllättävän hyviä tällaisille asioille. Minulla on irrotettu ja 'vakioitu' monia työkaluja ja laitteita, joilla on suojaava patina tällä tavalla.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...