Kysymys:
Kuinka venytetty kani voidaan laajentaa kaapin oven tai muun kehyksen sisäkulmiin?
whatsisname
2015-03-17 20:59:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asensin kylpyhuoneeseeni kaapin ja tein siihen joukon kaapin ovia. Yhden kaapin ovista tein himmeän lasipohjan, jonka takana oli pyyhkeitä. Käytin reititintä, jossa oli jyrsintäkärki ja laakeri luodaksesi kaneen pitämään lasia kehyksessä. Koska kärki on pyöreä, se ei voinut päästä tiukasti kulmiin. Sitten käytin taltta kulmien viimeistelyyn.

Kulmien tulos ei kuitenkaan ollut missään niin lähellä yhtä hyvää leikkausta kuin reititetty osa. Kun katson keittiön ovia, joissa on ammattimaisesti valmistetut lasiikkunat, leikkaus on täydellinen myös kulmat mukaan lukien.

Onko lasiovien valmistukseen parempi tekniikka? Olisiko minun pitänyt reitittää kaneja ennen kappaleen liimaamista? Vai onko minun vain parannettava talttausta?

En ole varma, kuinka voisin koota sen erilaiseksi, koska minulla olisi vielä kulmia ennen kokoonpanoa: Illustration showing rabbet troubles.

Viisi vastused:
#1
+15
Pᴀᴜʟsᴛᴇʀ2
2015-03-17 22:06:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos pystyt seuraamaan piirustukseni lisäyksiä, toivon, että se selittää. Jos työskentelet tällä tavalla, voit tehdä kierrosliitoksen, ja sinulla on oltava oltava etsimäsi puhdas liitos:

Way to modify the joint

Reitti loppuun jatka sitten oikean laudan yläosaa vastaamaan lovea. Tämän pitäisi antaa sinulle terävä kulma, jota etsit, ja se antaa sinulle myös vahvemman liitoksen. Käytä pientä tapaa, jos haluat parantaa voimaa entisestään.

enter image description here

Luulen, että useimmat ihmiset kutsuvat tätä kierrosliitokseksi. Suuri ehdotus.
@BrownRedHawk ... Ayup! Voin usein visualisoida, mitä haluan tehdä, mutta en aina muista nimeä. Luulen, että vanhat ajastimet ovat kiinni minua! Argh!
Luulisin sitten, että voisit sanoa, että minulla on nuoria ajastimia. Tiesin vain mitä kutsua sille, mutta en olisi välttämättä harkinnut sitä! Tuo kierrosnivel tekisi uskomattoman vahvan paneelin, mielestäni jopa yli mitered!
Tämä on hyvä tapa tehdä se. En ole koskaan ajatellut tehdä sitä tällä tavalla.
Huomaa, että sarjatuotantokalusteille tämä on * paljon * houkuttelevampi tapa tehdä asioita. Vasemmanpuoleinen kappale voidaan jyrsiä hyvin pitkiksi ja leikata sitten vain pituuteensa. Oikeanpuoleinen kappale on leikattava pituuteen ja sitten myös päät jyrsittävä - mutta se on silti helppo tehdä automaattisella asetuksella.
#2
+1
keshlam
2015-03-18 02:04:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole kokeillut kumpaakaan, mutta:

1) On jousikuormitteisia "kulma-taltteja", jotka oletettavasti auttavat näiden neliöittämisessä.

2) Olen nähnyt ihmiset kertovat käyttävänsä neliönmuotoisen ulkotaltan leikkauspäästä sen homebrew-versiona.

Jos teet sen käsin, muista, että ensimmäinen askel on käyttää talttaa "määrittelemään viivat" mahdollisesti suoralla reunalla auttaakseen, sitten käänny takaisin näille viivoille; toista, kunnes saavutat halutun syvyyden.

En näe kulma-taltoja käytetty kovin usein, mutta mielestäni ne ovat erittäin hyödyllisiä. Käytimme niitä saranan kiinnityksen neliöimiseen rakennettaessa ovia useimmiten.
#3
  0
BrownRedHawk
2015-03-17 21:03:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olettaen, että 45 ° mitraa, olen nähnyt kaneen leikkaavan 2 tapaa, joista ensimmäinen on kuvattu tapa. Toinen on kani leikataan ennen kokoonpanoa. Näin voit leikata läpi, etkä pääty puoliympyrän muotoiseen päähän / kulmaan.

Yritä seuraavalla kerralla leikata kani ennen kokoonpanoa huolellisella mittauksella ja suunnittelulla.

Jos niin palat liitetään muuten, terävä taltta on yleisin, mutta tällaisiin sovelluksiin on myös useita neliö- tai suorakulmaisia ​​lävistimiä.

Kulma voidaan pisteyttää suoralla reunalla ja jäte voidaan poistaa taltta.

En ole varma, kuinka leikkaus ennen kokoonpanoa olisi pelastanut minut, lisäsin kuvan osoittamaan miksi.
Kiitos kuvasta. Ajattelin 45 asteen mitraa.
#4
  0
Patrick Wingert
2017-02-23 07:39:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun tapauksessamme koimme oven kokoonpanoa varten käyttämällä reikäreikiä. Sitten juoksi sisäreunan yli kaneilla, jättäen meidät pyöristetyillä kulmilla. Sitten käytin taltta pienien kohtisuorien lovien leikkaamiseen pyöristettyyn osaan ja myös talttauksen kierroksen etureunan ytimen kohtisuoraan osaan (se on yleensä melko pieni ja yhden yhdensuuntaisen talttaiskun pitäisi puhdistaa se. Lopulta käytin taltta viistolla alaspäin (Syvyyden hallitsemiseksi) leikkaamaan nämä pienet viipaleet ja lopuksi siivous kanin kulmasta hienoilla yksityiskohdilla taltalla. Toista toisella kolmella kulmalla. Tämä soveltuu pieniin projektiin. Useille kopioille kuten kuvakehykset, voit tehdä ison ja käyttää pieniä jänispaloja jigissä.

#5
  0
Carl Carlson
2017-02-28 05:28:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit tehdä sen reitittimellä, JOS ohjaat jokaisen kappaleen ennen kokoonpanoa. Reititä pitkä reuna ensisijaisen profiilin kanssa ja reititä sitten piilotetut päät palalla, joka tuottaa käänteisen profiilin. Näitä bittejä kutsutaan selviytymis- ja tikkujoukoksi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...