Kysymys:
Männyn hoitaminen osittaiseen hautaamiseen
Coomie
2015-03-18 12:53:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Korvataan puutarhareunukseni (nurmikon ja kukkapenkkien välinen erotin), ja minulla on käsiteltyä mäntyä, jota haluaisin käyttää.

Näin:

Treated Pine Edging

Mikä on paras tapa estää männyn mätäneminen?

Mainitsette, että mänty on käsitelty. Tarkoitatko, että se on jo painekäsitelty?
Kolme vastused:
#1
+3
FreeMan
2015-03-18 18:06:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Osta painekäsiteltyä puutavaraa. Se maksaa enemmän kuin tavallinen mänty, mutta se kestää huomattavasti pidempään suorassa kosketuksessa maan kanssa, koska se on tarkoitettu. Siihen on syy, että jokainen näkemäsi puhelin- / virtapylväs on tummanvihreä.

Jos et halunnut ostaa painekäsiteltyä puutavaraa, voit ostaa harjan puun käsittelyssä käytetyistä kemikaaleista, mutta se on erittäin kallista eikä kestä niin kauan.
@BrownRedHawk - [Toinen vastaus] (http://woodworking.stackexchange.com/questions/94#203) käsittelee Copper-Greenia, joka on siveltävä tai ruiskutettava kemikaali puutavaran käsittelyyn. Koska alkuperäinen juliste käyttää käsiteltyä puutavaraa, hän voisi käyttää Copper-Greenia leikkaamillaan pinnoilla. Hän saattaa joutua käyttämään sitä myös puutavaran päissä.
Koska puutarhan reunus on tarkoitettu vain kukkapenkkeihin, painekäsitelty puutavara on hieno. Mutta jos kasvatat syötäviä kasveja, saatat haluta tutkia joitain keskusteluja painekäsitellyn puutavaran käytön turvallisuudesta syötävien kasvien kanssa.
#2
+3
Jasper
2015-03-19 01:24:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit harkita myrkyttömiä vaihtoehtoja:

  • Voit käyttää muovireunusta, joka on mahdollisesti vahvistettu paaluilla.
  • Voit valita ohuen, käsittelemättömän puutavaran ovat valmiita mätänemään. Tämä rikastaisi maaperää. Valitse ohut, kapea puutavara, jotta se ei jätä riittävän suurta reikää murtamaan jonkun nilkan.
  • Voit sijoittaa soran reunan. Upota kivet maahan, jotta voit turvallisesti ajaa ruohonleikkuripyörää pitkin rajaa vaarantamatta kivien "leikkaamista".
  • Harkitse mänty-, setri- tai muun puun, joka mädäntyy tavallista hitaammin puutavara, mutta vähemmän myrkyllinen kuin painekäsitelty puutavara.
#3
+2
Hotrodmonkey
2015-03-19 10:13:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Taistelette tavallaan häviävää taistelua. Korkealaatuinen merilakka, kuten Epifanes, toimisi parhaiten vesi- ja UV-suojan suhteen, mutta epäilen, että se antaisi sinulle haluamasi ilmeen. Tässä on linkki joihinkin muihin vaihtoehtoisiin merenkulkualan pintakäsittelyihin.

http://www.westmarine.com/WestAdvisor/Wood-FinishesTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...