Kysymys:
Kuinka määritän, mistä puusta lauta / lankku on valmistettu?
Adam Zuckerman
2015-03-18 01:31:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Saan puuta monista paikoista, myös kuormalavoilta. Usein puuta on useita lajikkeita. Yhdistämällä väri ja rae tyyli, voin ryhmitellä samanlaiset talteenotetut lankut yhteen. Kuinka määritän minkä tyyppisen puun (esim. Mänty, leppä, tuhka, vaahtera)?

Joskus et voi. Ennen kuin lastulevyn viilu valtasi, suuret huonekalutehtaat valkaisivat useita puulajeja tasaiseksi kevyeksi ja tahraivat sen sitten.
Kolme vastused:
#1
+16
Matt
2015-03-31 01:21:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ellei muuta ole, Puu-tietokanta on olemassa vain tätä tarkoitusta varten, ja sen tietokannassa on paljon tietoa kaikista metsistä. Tietokanta sisältää kaikkien sen tunnettujen metsien picutreja ja yksityiskohtia missä tiedossa .

Tunnistamisen helpottamiseksi suurin osa metsistä on julkaissut ainakin seuraavat ominaisuudet.

  • Yleisnimi : esim. marmoripuu. Kyllä, monissa tapauksissa, jos tiedät jo nimen, mikä siinä on? Ei ole koskaan satuttavaa olla varma lähteestäsi tai oletuksestasi.
  • Levinneisyys : Mistä tätä puuta viljellään tyypillisesti
  • Väri / ulkonäkö vahva>: miltä se näyttää.
  • Vilja / rakenne : miltä loppurake näyttää. Sivusto sisältää kuvia mikroskoopilla. Jotkut pienet kannettavat suurennuslasit voivat auttaa tällä alueella. Tarvitset puhtaan leikkauksen, jotta päätyjyvä voidaan tutkia kunnolla.
  • Haju : Joillakin metsillä on haju, joka voi auttaa kapeaa tyyppiä.
  • Samankaltaiset lajit : Monet metsät kuuluvat sateenvarjon alle. Vastaavan löytäminen voi johtaa etsimäsi.

Näitä omaisuuden nimiä käytetään nimenomaan The Wood Database: lle, mutta minkä tahansa resurssin käyttäminen hyötyisi tiedät niin monta yllä mainittua kuin mahdollista.

Huomautus alueen hakemisesta

Minulla oli henkilökohtaisesti ongelma, joka vastaa Indonesian otosta. Hakukoneen käyttö Wood-DataBase - ja Indonesia -tietojen kanssa kavensi kenttää minulle, koska et voi tehdä sitä itse sivustolla.

Puu ​​oli peräisin kuormalavan ja siinä oli "IN" -leimasin, joka kavensi sitä minulle. Istuimesi reunalla oleville mielestäni mielestäni se oli Kempas

ei tarkka tiede

Lainattaaksesi Eric Meier

[Lisää] mitä enemmän opin ja löydän, sitä enemmän tajuan kuinka hyvin vähän tiedän. Mitä tarkempi ja perusteellisempi tunnistusprosessini on, sitä varmemmaksi minusta tulee, etten todellakaan voi taata, että olen oikeassa.

Puun tunnistaminen voi olla vaikeaa varsinkin kun et tiedä mitään siitä, mistä se tuli alkaen. Et voi aina odottaa ja vastata, joskus edes oikeaan. Täydellisessä maailmassa tiedät, mistä puusta se on peräisin, ja käytä kuorta, lehtiä ja paikallista hioaksesi valintasi muutamalle valitulle.

Ulkoisen avun etsiminen

Ei takuu, mutta Wood-tietokannasta vastaavalla henkilöllä / ihmisillä on myös facebook-sivu, ja sen tiedetään auttavan myös siellä olevia käyttäjiä puun tunnisteiden kanssa.

Jos olet silti jumissa etsimisen jälkeen heidän verkkosivustonsa kautta he suosittelevat, että otat yhteyttä Forestry Products Laboratory: een, koska ne antavat sinun lähettää näytteitä tunnistamista varten. Lue linkitetty sivu saadaksesi lisätietoja, mutta tärkein asia sivustolta olisi

Puun anatomian tutkimuksen keskus tunnistaa enintään viisi puunäytettä kotitaloutta kohti tai liiketoimintaa kalenterivuoden aikana ilmaispalveluna Yhdysvaltoihin kansalaiset . Pyrimme vastaamaan kyselyihin muilta kuin kansalaisilta, mutta tällaisille pyynnöille asetetaan yleensä matala prioriteetti. Henkilöiden tai yritysten, jotka tarvitsevat yli viisi henkilötodistusta vuodessa, tulisi etsiä yksityistä konsulttia tarjoamaan tämä palvelu.

Korostus ja painotus on oma. Huomaa, että muualla kuin Yhdysvalloissa voi käyttää palvelua, mutta niitä ei priorisoida

Mikä on aiheen ulkopuolella

Ongelma erityistä puuta koskevissa kysymyksissä näyte: Useimmiten sinun on lisättävä kuva, jotta ihmiset näkevät, mistä puhut. Kuvat eivät ole tekstipohjaisia, joten uusilla käyttäjillä olisi ongelma löytää viestisi, mikä vähentää sen arvoa yhteisölle.

Tämä olisi myös hyvin subjektiivista, koska koska emme näe suurennettua viljaa, hajua tai muita ominaisuuksia, jotka johtaisivat arvauksiin . Vaikka joku olisi erittäin varma, se ei tarkoita, että hän olisi oikeassa.

Ota huomioon nämä seikat, jos sinulla on kysyttävää

/Credit

Lisäsi kommentteja tästä aiheesta TX Turner: n ja Daniel Ball: n viestiin

#2
+7
bowlturner
2015-03-18 01:41:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suuri osa on kokemusta ja vertailua tunnettuihin lajeihin. Se on helpompaa, jos pystyt kaventamaan sen mahdollisiin metsiin. Kuormalavat voivat kuitenkin olla kirjaimellisesti mitä tahansa, mikä teki laudasta riittävän suuren.

Puu-tietokanta on yksi paikka, jossa yritetään koota luettelo attribuuteista kaikista tunnetuista metsistä. Luulen, että on myös useita muita, mutta jotkut (kaikki?) Haluavat vähän rahaa heidän pyrkimyksiensä tueksi.

Väri ja vilja ovat kaksi erittäin suurta indikaattoria siitä, mikä puu voi olla; tiheys auttaa myös. Monilla metsillä on myös erottuva haju. Tietenkin tärkein osa on uusi leikattu tai höylätty osa työskennellä. Tahrat, ikääntyminen ja muut ongelmat voivat helposti piilottaa metsän todellisen luonteen.

Siellä on myös paljon kirjoja puun tunnistamista varten, mutta mielestäni mikään niistä ei ole all inclusive.

Wood-tietokannassa on myös facebook-sivu, ja sen ylläpitäjä auttaa usein sinne lähetettyjä henkilökuvia. Auttoi minua tunnistamaan joitain Cumaruja jonkin aikaa sitten, jotka olivat tukahduttaneet kaikki puunkäyttäjät.
http://www.wood-database.com/wood-articles/the-truth-behind-wood-identification/Ja siihen liittyvä varoitus. Paras tapa tunnistaa puu on nähdä se ennen jyrsintää;)
Lisättiin molemmat kommentit säilyttämistä koskevaan vastaukseeni.
#3
+2
jim mcnamara
2015-06-23 07:38:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bruce Hoadleyn Tunnistaminen puu tekee siitä paljon enemmän tiedettä kuin arvauspeli. Itse asiassa se, mitä Hoadley ja muut ihmiset tekevät puulajien tunnistamiseksi, on sallittua oikeudessa.

FWIW.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...