Kysymys:
Kuinka lasken naulan tukeman alaspäin suuntautuvan voiman määrän?
James Jenkins
2015-03-18 02:04:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on mielessäni projekti, joka luo valmiiseen kellariin irrotettavan, puusta valmistetun paneelikaton. Osa nykyisestä rakenteesta on kiinnittää levyt 1950-luvun katto- / lattiapalkkeihin, joista kattopaneelit ripustetaan. Haluan käyttää viimeistelynauloja, jotka on asennettu pneumaattisella naulaimella. Puu värjätään vaalealla värillä.

Kuinka lasken kuinka paljon naula tukee? En halua käyttää liian vähän nauloja ja katon pudota, enkä halua käyttää enempää kuin tarvitaan.

Pienempi & vähemmän = houkuttelevampi

vs

Suurempi ja enemmän = vahvempi.

Luulisin, että kynsien päässä olisi paljon enemmän eroa kuin mikään. Jopa 40d-naula, jolla ei ole päätä, antaa levyn liukastua. Ellet mattoa levyä kynsillä, en usko, että se pysyy pysyvästi.
Ajattelin laittaa kynnet vastakkaisiin kulmiin \ /
miksi ei upota ruuvia aina silloin tällöin ja peitä vastaavalla tapilla. Tai voit käyttää vahvaa liimaa, jolloin naulat ovat vain väliaikaista tukea
Puun painosta riippuen, jopa kulmissa, viimeistelykynnet voivat suoristaa / löystyä ja taipua ajan myötä. Pidän @guitarthrower: n ehdotuksesta.
Tiedän, että tämä on vanha, mutta on joitain mielenkiintoisia viitteitä [täällä] (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2635684/). Paras tapa olisi vain suorittaa joitain kontrolloituja testejä aiotulla materiaalilla, koska muuttujia on niin paljon. Yksi mielenkiintoinen asia, jonka luin siellä: "* Scholten havaitsi, että korkeimmat kynsien vedonkestävyysarvot saatiin teräväkärkisistä kynsistä pienitiheyksiselle puulle [18]. Suuritiheyksinen puu ei jakautunut nauloituksen jälkeen. korkean jakautumisen vastukset. * "Etsi myös vetovoimaa.
üks vastaus:
#1
+7
guitarthrower
2015-03-18 02:32:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Laajentaminen varsinaiseen vastaukseen.

Tyypillisesti viimeistelykynnet ovat, kuten nimessä mainitaan, viimeistelyä varten. Eli. leikkeet, kasvomateriaalit jne. Ne eivät ole rakenteellisia, ja niitä käytetään usein yhdessä muiden vahvempien menetelmien kanssa.

Kuten ymmärrän kysymyksesi, on olemassa pari vaihtoehtoa.

  1. Tiskialtaiden ruuvit antavat ajoittain lisärakennetukea. Ne voidaan peittää puutyyppeillä, jotka sopivat puulajiin niiden piilottamiseksi.
  2. Käytä vahvaa liimaa ja lisää viimeistelykynnet tukemaan, kunnes liima kuivuu.
  3. Katso kieli- ja uramenetelmä yhdistettynä liimoihin ja nauloihin (jotka voidaan piilottaa uriin).

Suuri ongelma, jonka sinun on ratkaistava, on painovoima (en ole vieläkään löytänyt tapaa hylätä sen vaikutukset!)

Anti-painovoiman kynnet varmasti.
@MichaelKaras Lowes ja HD olivat kaikki poissa !!!


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...